Terugkeer op podium van legendarische Nederpopgroep

Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug

Harrie Jekkers & Klein Orkest
za 26
mei
  • za 26 mei 2018
    20:15 - 22:35
    Rabozaal
    Geweest

Mateloos populair en geliefd is hij bij jong en oud. Met z'n schijnbare eenvoudige teksten die zo weten te raken. We zijn blij Harrie Jekkers & Klein Orkest te mogen ontvangen.

Na de succesvolle cabaretvoorstelling ‘Jekkers & Jeroen’ keert Harrie Jekkers terug naar zijn muzikale roots: de tijd dat hij zanger was van de legendarische nederpopgroep Klein Orkest, bekend van hits als ‘Koos Werkeloos’, ‘O, O Den Haag’ en natuurlijk ‘Over de Muur’.

 

Op zijn bekende humoristische Haaagse manier vertelt Jekkers over die muzikale periode. Hij wordt daarbij begeleid door bassist Chris Prins, drummer Niek Nieuwenhuijsen en toetsenist Henk Jan Heuvelink.

 

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

"Probeer, elke keer als je tegen de lamp loopt, een beetje licht mee te nemen."
Harrie Jekkers

Credits

Teksten en composities: Harrie Jekkers en Koos Meinderts | Bas: Chris Prins | Toetsen: Henk Jan Heuvelink | Drums: Niek Nieuwenhuijsen

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten