Prijswinnend circusgezelschap from down under

A Simple Space [Festival Visuals]

Gravity & Other Myths (GOM)
wo 16
mei
  • wo 16 mei 2018
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

Gravity & Other Myths (GOM) is een jonge Australische acrobatiekgroep die shows speelt over de hele wereld. ‘Back to basics’ lijkt het motto voor de voorstelling ‘A Simple Space’, die ze uitvoeren met zeven acrobaten en één muzikant. Op een grote zwarte mat laten ze spectaculair kunst- en vliegwerk zien waarbij ze de fysieke inspanning die dat kost niet verbloemen. Het is speels, creatief en razendknap tegelijk, en zoals dat bij goed circus hoort: adembenemend.

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Festival Visuals -
Theater de Veste presenteert een bijzonder programma met visueel theater. U kunt fantasievolle en visueel spectaculaire voorstellingen uit binnen- en buitenland bezoeken waarin de beelden het verhaal vertellen en waarin niet of nauwelijks gesproken wordt. 

De groep kreeg al vele internationale prijzen zoals de Australian Dance Award 2015 voor ‘Best Physical Theatre’, de Greenroom Award 2015 voor ‘Outstanding Contemporary Circus’ en de prijs voor ‘Best Circus’ tijdens het Adelaide Fringe Festival van 2013 en 2014.

Programma

Voor deze voorstelling zijn adventure seats op het podium beschikbaar, waardoor je de voorstelling nog intenser beleeft. Klik hier om deze te bestellen.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten