Zinderende dansavond van drie eigenzinnige choreografen

New Adventures

Scapino Ballet Rotterdam
2 mei
20:15
  • wo 2 mei
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

Drie dansstukken voor iedereen die houdt van verrassingen. Scapino Ballet Rotterdam presenteert een dansavontuur met veertien topdansers in drie bijzondere choreografieën. Dans op het scherp van de snede, voor de avontuurlijk ingestelde geest. Virtuositeit, humor, ontroering en verwondering zorgen voor een avond om niet snel te vergeten.

Drie eigenzinnige choreografen zorgen met ‘New Adventures’ voor een zinderende dansavond. Serussi, momenteel één van de spannendste choreografen, vertelt zijn verhalen met een stortvloed aan beelden, humoristisch en vlijmscherp.

 

Landerer mengt zijn vloeiende, organische dansstijl met virtuoze urban-bewegingen en Harriague zet op komische wijze ‘The Sleeping Beauty’ in een nieuw perspectief.

Love gun - Itamar Serussi
De spannendste dansmaker van dit moment. In 2015 veroverde hij het publiek met Henry. In Love Gun is liefde niet alleen lief en zien we opnieuw zijn unieke stijl, geïnspireerd op Quentin Tarantino, Charlie Chaplin en Roger Rabbit. Inderdaad, moderne dans zoals we de laatste jaren weinig hebben gezien.

 

While we can - Felix Landerer
While we can gaat over de keerzijde van de moderne communicatie en de behoefte aan echt menselijk contact. De dansers laten hun persoonlijkheid zien in een vloeiende, organische stijl met virtuoze urban-bewegingen waar het plezier vanaf spat. De controle en details zijn fascinerend om naar te kijken.

 

Prince - Martin Harriague
Een moderne versie in sneltreinvaart van de balletklassieker The Sleeping Beauty. Deze jonge, rebelse choreograaf doet er alles aan om het verhaal te ontregelen. Op de wervelende muziek van Tsjaikovski worden de prins en prinses op een verrassend, verwarrend en komisch liefdesavontuur gestuurd.

 

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Programma

Voorafgaand aan de voorstelling vindt er om 19.15 uur een gratis inleiding plaats.

Credits

Choreografie: Itamar Serussi, Felix Landerer en Martin Harriague

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie