Prijswinnende live-animatiegroep creëert een film waar je bij zit

ADA | AVA [Festival Visuals]

Manual Cinema
24 apr
20:15
  • di 24 apr
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

Met poppen, camera's, schermen, muziek maken deze jonge Amerikanen live een film op ons toneel. Een bijzondere en unieke ervaring die voor je ogen ontstaat.

De jonge Amerikaanse, prijswinnende live-animatiegroep Manual Cinema maakt met poppenspelers, tientallen poppen, overheadprojectors, camera’s, filmschermen, geluidseffecten en livemuziek een film.

 

De oude Ada belandt na het verlies van haar tweelingzuster Ava in een schimmenwereld tussen leven en dood. In een gotisch landschap creëert de groep met ‘ADA | AVA’ een reis door het bovennatuurlijke, in een voorstelling over rouw en melancholie.

 

[vriendenvoorstelling | ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

 

Festival Visuals

Theater de Veste presenteert een bijzonder programma met visueel theater. U kunt fantasievolle en visueel spectaculaire voorstellingen uit binnen- en buitenland bezoeken waarin de beelden het verhaal vertellen en waarin niet of nauwelijks gesproken wordt.

 

 

Programma

Dit is een Vriendenvoorstelling en geeft Vrienden recht op een hoge korting.

“The overall effect is gentle, lovely, fascinating.”
(Chicago Reader)

Credits

Idee: Drew Dir, Sarah Fornace en Julia Miller | originele muziek: Kyle Vegter en Ben Kauffman | regie: Drew Dir

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie