Ode aan de jaren '60 met wereldberoemde songs en filmbeelden

The Bootleg Sixties featuring The Overtures

The Bootleg Sixties
19 apr
20:15
  • do 19 apr
    20:15 - 22:35
    Rabozaal
    Geweest

Met een spectaculaire show zette The Bootleg Sixties twee jaar geleden ons theater op z'n kop. Nu komen ze terug met een nieuwe setlist van oude vertrouwde hits uit de magical sixties. Maar ook visueel, want met maar liefst drie screens met bewegend beeld, waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig.

The Bootleg Sixties brengt een spetterende ode aan de jaren zestig. De succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist van oude vertrouwde hits. Energiek gebrachte songs van onder anderen The Doors, Simon & Garfunkel, The Beatles, The Rolling Stones en Shocking Blue worden gecombineerd met filmbeelden van de sixties.

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

"This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world."
Sir Elton John

Credits

Zang en gitaar: Jamie Cook en Phil Evans | Zang en toetsen: Chris Skornia | Zang en bas: Den Pugsley | Zang en drums: Steve Phypers

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie