IJzersterk ensemble herneemt danshit

INSIDE OUT

Conny Janssen Danst
18 apr
20:15
  • wo 18 apr
    20:15 - 21:30
    remake
    Theaterzaal

Na een succestour in 2015 langs volle zalen, lovende recensies in de pers en een nominatie voor een Zwaan – de dansvakprijs van Nederland – is 'INSIDE OUT' nú terug in het theater. Met livemuziek van een vierkoppig ensemble onder leiding van singer-songwriter iET.

‘INSIDE OUT’ van Conny Janssen Danst komt terug naar Theater de Veste. Naast een groot, avontuurlijk dansersensemble stelde Janssen speciaal voor deze voorstelling een verrassend muzikaal team samen.

 

Toetsenist Thierry Castel en cellist Keimpke Zigterman staan op het toneel naast iET en Budy Mokoginta en de dansers.

 

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]


Scenefoto's: Andreas Terlaak
 

Onderdeel van:
Bonusvoorstelling

Voor 'INSIDE OUT' liet choreografe Conny Janssen zich inspireren door de term Exploded Drawings, driedimensionale constructietekeningen en de gedachte dat iets moet worden opengebroken om te ontdekken wat achter de façade speelt. Het zijn metaforen voor systemen maar ook voor de soms dwingende dynamiek binnen groepen mensen. In INSIDE OUT gaat zij op zoek naar onderhuidse levens, naar de rol van het individu in de complexiteit van een massa. Naar het kleine detail in het grote geheel. Pas als het harde pantser openscheurt kan het eigene zich openbaren.

 

Programma

Voorafgaand aan de voorstelling is er om 19.15 uur een inleiding.

“Conny Janssen en haar ijzersterke ensemble weten op een briljante manier het menselijke in dans te vatten.”

(Juryrapport Zwaan 2015)

Credits

Choreografie: Conny Janssen | Muziekcompositie: iET, Budy Mokoginta, Jonas Pap en Pieter de Graaf | Live muziek: iET, Budy Mokoginta e.a.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie