Het vervolg op hun succesvolle tour

Pink Floyd in concert part 2

Pink Project
vr 13
april
  • vr 13 apr 2018
    20:15 - 22:45
    Rabozaal
    Geweest

Naast de productie van tijdloze muziek op albums als 'The Dark Side of the Moon', 'Wish you were here', 'Animals' & 'The Wall' stond Pink Floyd bekend als band die weergaloze live concerten gaf. Iedereen die daar eens bij is geweest, zal dat beamen. Pink Project voert nu de hoogtepunten van die concerten uit in de theaters.

Al ruim 20 jaar zorgt Pink Project ervoor dat de fantastische muziek van Pink Floyd voortleeft op de beste podia van Nederland. Zo ook in Theater de Veste. De band komt nu met een vervolg op hun succesvolle ‘Pink Floyd in Concert’ tour, met een grotendeels nieuwe setlist waarbij de mooiste songs uit het omvangrijke oeuvre voorbij komt.

 

Met een overweldigende podiumact brengt Pink Project de passie en energie van de legendarische rockgroep live voor u tot leven. Met prachtige visuals, een geweldige lichtshow en een fantastisch geluid. Kortom, het wordt één groot feest voor de zintuigen en dat niet alleen voor de meest verstokte Floyd-fans!

 

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

“All you touch and all you see, is all your life will ever be”
Pink Floyd (The Dark Side of the Moon)
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten