Het talent van nu heeft de toekomst

Mobiel Lab - Club Event

Don't Hit Mama | Amira al Rawi | Kunstbende
za 7
april
  • za 7 apr 2018
    20:15 - 21:45
    Rabozaal
    Geweest

Het jaarlijkse Delft Moves Festival laat Delft bewegen. Alle registers worden open getrokken om er een knallend dansweekend van te maken!

Speciaal voorprogramma

In het kader van het Delft Moves festival is er een kort voorprogramma in de zaal van Theater de Veste met Kunstbende winnaars en première van 'Nadia' door Amira al Rawi. Klik hier voor meer informatie.

 

Programma:

RABOZAAL:

  • 20.15 uur – ‘Nadia’ door Amira al Rawi [première]
  • 20.35 uur – ‘What room does fear have?’ door Mauricio en Maaike [Kunstbende winnaars 2017]

THEATERCAFÉ:

  • 20.45 uur – ‘Mobiel Lab’ door Don’t Hit Mama [uitverkocht]

  

Krachtig en persoonlijk danstheater

Don’t Hit Mama komt met het Club Event terug naar Theater de Veste! Bij de start van Delft Moves in 2009 maakte het gezelschap indruk met hun event dat staat voor krachtig danstheater, geïnspireerd op de Afro-Amerikaanse danstradities en dat uitgevoerd wordt door een zeer diverse groep performers. ‘Mobiel LAB 2018’ wordt niet opgevoerd in een traditionele theatersetting, maar in een mobiele vorm die uitwisseling tussen dansers en publiek stimuleert. Het thema is de Verenigde Staten: bakermat van de hiphop, land van ongekende mogelijkheden en intense tegenstellingen. Don’t Hit Mama maakt er een sprankelende show van.

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]
 

Dit is een event in het kader van het Delft Moves festival. Met dank aan: Fonds 1818, VSB Fonds, Vrienden van Theater de Veste, Gemeente Delft, Stichting Hulp aan Delftse Jongeren, Theater de Veste, Delft Voor Elkaar, Haaglanden Beweegt.

Credits

Mobiel Lab is een concept van Don’t Hit Mama
 

REGIE André "Drosha” Grekhov I DANSMAKERS Shailesh Bahoran, Leonie van Andel, Yordana Rodriguez I KERNDANSERS Kim Tawjoeram, Sean ‘Funky Monkey’ Bogaers en Gino Jagessar I MUZIEK DJ Lucas Benjamin I VOORSTELLINGSLEIDER & CAPTAIN SAMENSCHOLERS Honey Eavis I SAMENSCHOLING*(5 per voorstelling) Danytha Postma, Mirjam Ravier, Bram van der Loon, Waikuma Pentury, Leonie van Galen Suarez, Dheeraj Ghisaidoobe, Raychelandely Matrona, Melina Romano, Fleur Bomelijn, Cesirhe Sedney en Darren Faerber I LICHT Ingeborg Slaats I GELUID Bart Vlot/Christaan de Vink I TONEELBEELD Bartel Meyburg I KOSTUUMS Iris van Wijhe I PRODUCTIE Barbara de Haan I REGIE-ASSISTENT Nathalie Poortvliet I FOTOGRAFIE Jean van Lingen I ARTISTIEK LEIDING Nita Liem I ZAKELIJK LEIDING Saskia Lous

 

In samenwerking met de VAK centrum voor de kunsten maakt lokaal danstalent ook deel uit van deze performance. Onder meer Judith Strengholt, Julia van Adrichem, Mila Kuntzel, Isa Drop, Nadia de Bell, Renske Zeppenfeldt, Nina Tsoutsanis, Renske Zeppenfeldt en Nina Tatipata dansen mee.

 

* Samenscholing is een intern leer-werktraject van Don’t Hit Mama
 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten