BRAINWASH [Rietveld Theater]

Matroesjka
wo 4
april
  • wo 4 apr 2018
    20:30
    Rietveld Theater
    Geweest

Annulering - Helaas kan deze voorstelling niet doorgaan. Één van de dames zit in een burn out en dat heeft het impresariaat moeten besluiten de voorstellingen dit voorjaar te annuleren. Bezoekers die een ticket hadden gekocht zijn door ons benaderd over deze annulering. Meer info via de kassa: 015-2121312.

 

Technocabaretduo maakt korte metten met deze krankzinnige tijden - Drion Dushi’s. Een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes. Een supportgroep voor Anonieme Extremisten. In ‘BRAINWASH’ maakt Matroesjka korte metten met deze krankzinnige tijden en zet het technocabaretduo uw brein op stelten. Want in een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen vette beats en harde grappen ons nog redden.

Locatie - Deze voorstelling vindt plaats in het Rietveld Theater. Adres: Rietveld 49, 2611 LH Delft (015-7370406).


Tekst, muziek en spel: Lisa Loeb en Janneke Rinzema | Regie: Rutger de Bekker
 

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten