Heerlijke improvisatiereis door twee muzikale duizendpoten

Mike Kwadraat

Mike Boddé & Mike del Ferro
wo 4
april
  • wo 4 apr 2018
    20:15
    Rabozaal
    Geweest

Mike Boddé is een Nederlandse pianist, voormalig cabaretier en stemmenimitator. Na De Mike & Thomas Show haalde hij op zijn veertigste z'n Master in compositie aan het conservatorium. En zien we hem als sidekick van Paul Witteman in Podium Witteman.

Pianisten Mike Boddé en Mike del Ferro spelen beiden graag onbekende noten, schema’s en klanken. De twee muzikale duizendpoten musiceerden in 2015 voor het eerst samen op het Amsterdamse Pianoduo Festival en hadden de smaak vervolgens helemaal te pakken.

 

In ‘Mike Kwadraat’ trakteren ze vanachter hun vleugels op een heerlijke muzikale reis door een amalgaam van stijlen. Soms improviseren ze op een ritme of sfeer of leggen ze zichzelf beperkingen op: alleen bepaalde toonladders of enkel spelen op de zwarte of witte toetsen. Af en toe gaat één van de mannen solo of wordt er gestoeid met composities van bijvoorbeeld Bach, Chopin of Jobim. Als toetje serveren ze een ode aan Toots Thielemans.

 

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten