Eervolle hommage aan Prince

The Celebration of Prince

Prince Tribute Band
29 mrt
20:15
  • do 29 mrt
    20:15 - 22:30
    Theaterzaal
    Geweest

Acht jonge muzikanten die tot de top van de Nederlandse muziekscene horen. Allemaal hebben ze hun eigen projecten, maar vanavond verbindt de muziek van Prince hen. Van ‘Kiss’ tot ‘Controversy’ en van ‘1999’ tot ‘Cream’, maar ook onbekendere nummers. Ze komen allemaal voorbij.

De dood van Prince in april 2016 kwam als een grote schok. Toen een aantal Nederlandse topmuzikanten optrad tijdens een herdenkingsconcert, bleek de muzikale klik op het podium enorm. Het idee voor een tributeband was geboren, en wat voor een: deze artiesten weten hoe je een stomend en funky concert à la Prince neer moet zetten.

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

supported by Sublime

Onderdeel van:
Bonusvoorstelling

Alles wat goed kan zijn aan muziek is terug te vinden in de muziek van Prince; een mix van pop, funk, heel geschoold en tegelijkertijd dansbaar… er zit iets in voor iedereen.’

Jessy Hay (gitarist van de band)

Credits

Zang: David Dam en Kris Rietveld | Gitaar en zang: Jessy Hay | Saxofoon: Kika Sprangers | Bas: Nick Kamphuis | Drums: Willem van der Krabben

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie