Kom helemaal tot rust met Jochem Myjer

Adem in, adem uit [op locatie]

Jochem Myjer
do 29
maart
  • do 29 mrt 2018
    20:00
    Zuiderstrandtheater
    Geweest

Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je de administratie nog doen, wat klussen in huis, weer eens gaan sporten en op bezoek bij oma. Maar doe eens een keer gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater. Want daar staat de ervaren Zenmeester Jochem Myjer klaar om je mee te nemen in een gloednieuwe avondvullende en kalmerende meditatieoefening. Althans, dat beweert hij.

Bestelinformatie tickets - Exclusief voor onze bezoekers hebben we een voorstelling van Jochem Myjer in het Zuiderstrandtheater in Den Haag in kunnen kopen. Er zijn reeds 500 tickets verkocht aan de Vrienden van Theater de Veste (start verkoop 02/05). Op 6 mei, wanneer de kaartverkoop start voor het grote publiek, gaan er eveneens 500 kaarten in verkoop. Heeft u als Vriend in de voorverkoop geen kaarten voor Jochem Myjer kunnen bemachtigen, dan raden we het u aan het op 6 mei nog een keer te proberen.

Let op: deze voorstelling is alleen online te bestellen. U bestelt via een externe bestellink direct in het systeem van het Zuiderstrandtheater.

  • Locatie: Zuiderstrandtheater - Den Haag
  • Prijs: van € 29,00 tot € 35,00 (verschillende rangen) maximaal 4 tickets per bestelling
  • Op uw bezoek aan het Zuiderstrandtheater zijn de regels en bezoekersvoorwaarden van dat theater van toepassing
Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten