Hilarisch wandelverslag van twee amateurpelgrims

Klimmen naar Kruishoogte

Tosca Niterink & Anita Janssen
di 27
maart
  • di 27 mrt 2018
    20:30 - 22:00
    Theatercafé
    Geweest

Humoristische verslag van een doldriest wandelavontuur van actrice Tosca Niterink - de vrouwelijke helft van het legendarische duo Theo & Thea - en haar vriendin en fotografe Anita Janssen. Ondanks hun aangeboren wandelschuwheid, rugzak-allergie en chronische vrees voor afritsbroeken, maakte het dappere stel een voettocht van 1100 km dwars door Spanje.

De amateurpelgrims Tosca  en Anita (NRC-fotograaf en interviewer Het Parool) delen openhartig de intiemste details over hun bizarre wandeltocht van Granada naar Santiago de Compostella, opgevrolijkt door hilarische mini-documentaires. Wandelvreugde wordt in rap tempo afgewisseld door mateloze ergernis (vooral aan medepelgrims!), heuse vechtpartijen en verrassende ontmoetingen met schele nonnen en potloodventers.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten