Kindercollege [8+]

To the stars & beyond!
24 mrt
15:30
  • za 24 mrt
    15:30
    Theatercafé

To the stars & beyond!
Wat weten we van de ruimte, hoe ontdekken we die het best, en wat hebben we eraan voor ons leven op aarde? Wanneer leven we buitenaards? Erik Laan van "Eye on Orbit" zal zijn enthousiasme over die mogelijkheden met ons gaan delen in een interactieve lezing. Je gaat dus ook zelf aan de slag. Leuk!
Ben jij er ook bij?

Interactieve lezingen voor nieuwsgierige kinderen

Echte kindervragen worden door wetenschappers van de TU Delft en andere universiteiten in Nederland uitgelegd in boeiende en interactieve colleges voor een breed kinderpubliek. Een speciaal hiervoor opgerichte kinderredactie van acht kinderen bepaalt de onderwerpen van de lezingen. Afgelopen seizoen ging het onder andere over het klimaat en cyborgs. Van alles kan langs komen. Houdt voor de actuele thema’s onze website in de gaten. De lezingen zijn geschikt voor kinderen vanaf acht jaar, ook ouders zijn van harte welkom. De kindercolleges worden in samenwerking met Stichting Klasssewerk georganiseerd.


Onderdeel van:
Bonusvoorstelling
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie