Uniek ensemble met musici uit het Koninklijk Concertgebouw Orkest

Zondagochtendconcert

Camerata RCO
zo 18
maart
  • zo 18 mrt 2018
    11:30
    Rabozaal
    Geweest

Camerata RCO is een uniek ensemble, bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam. Het plezier dat ze beleven aan het samenspelen in het orkest, willen ze voortzetten door het samenspelen in kleine bezetting zoals tijdens dit zondagochtendconcert in Delft.

"Het repertoire is anders dan het orkestrepertoire; kamermuziek is persoonlijker en intiemer. Het is verfrissend om collega's beter te leren kennen door onze gezamenlijke inzet. Wij bepalen zelf het repertoire, de bezetting van het ensemble en waar wij optreden. Met Camerata RCO willen we in direct conctact staan met het publiek. Dat inspireert ons en geeft ons veel energie", aldus de musici.

[toegangsprijs inclusief koffie/thee] 

Programma

Programma: Schumann/van Keulen, Fantasiestücke op. 73; Mozart String Quintet KV 406; Brahms, Clarinet Quintet op. 115
 

Credits

Marc Daniel van Biemen (viool), Annebeth Webb (viool), Jeroen Woudstra (altviool), Santa Vižine (altviool), Johan van Iersel (cello), Hein Wiedijk (klarinet)

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten