Comedy Club Delft

Fuad Hassen, Dian Liesker, Marlon Kicken e.a.
wo 14
maart
  • wo 14 mrt 2018
    20:30 - 22:20
    Theatercafé
    Geweest

Het stand-up podium van Delft - Comedy Club Delft is hét stand-up podium van Delft; een ongekend strakke line-up aan comedians gaat het Theatercafé flink op z’n kop zetten. Stand-up comedy doet het goed in Delft, eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met reserveren.

Fuad Hassen - Fuad is een comedian die flirt met de klassieke vormen van het cabaret. Hij is ontdekt door HumorTV en heeft daarna in de finale gestaan van het Camerettenfestival Rotterdam. Met zijn sterke grappen en zijn gemak in beweging over het podium, weet hij er een echte show van te maken.

Thijs Kemperink - Deze comedian houdt ervan om een mooi verhaal te vertellen, wat dichtbij hem staat en waar veel humor inzit. "Want lachen is gezond!", aldus Kemperink. Deze sympathieke comedian vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen.

Dian Liesker - Dian zet zeer sterk een grappige, droge en humorvolle vrouw neer met een prettige intelligentie. Deze comédienne is na het behalen van haar diploma voor journalistiek meteen begonnen met het volgen van een theateropleiding. Sindsdien weet ze van elke voorstelling een vermakelijke show te maken.

Marlon Kicken – Deze comedian is een unieke verschijning. Een zeldzaam gouden combinatie: 40+, lange dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘g’ en hilarisch. Hij ziet eruit als Bob Marley, maar is een rasechte Brabander. Marlon won zowel de jury- als de publieksprijs van de Culture Comedy Award en hij won de prijs voor beste stand-up comedian van de Benelux.

Locatie: Theatercafé

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten