Only Bones | Moore Bacon! [Festival Visuals]

Thomas Monckton | Kobe Chielens & Bosse Provoost
13 mrt
20:15
  • di 13 mrt
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
    Geweest

Double Bill van internationale theaterparels - Twee korte voorstellingen op één avond die groots zijn in hun eenvoud. Ze vormen een ode aan de sobere maar vaak onvermoede schoonheid van het menselijk lichaam. Deze voorstellingen nemen u mee op een intrigerende reis, waarbij je je regelmatig afvraagt: ‘wat zie ik?’ Het antwoord op deze vraag kantelt voortdurend, voortgestuwd door verrassende beelden die steeds veranderen.

In ‘Moore Bacon!’ van Kobe Chielens en Bosse Provoost staat het gehele menselijk lichaam in de schaarse schijnwerper. In het schemerduister lijkt het lichaam te zweven, krimpt het of lijkt het uiteen te vallen. In een 4-sterren recensie zag de Volkskrant ’tenslotte de ultieme bevrijding van het menselijk lichaam en dat is prachtig'.

Thomas Monckton roept in ‘Only Bones’ met louter zijn zeer plooibare gezicht fascinerende beelden op. Een opgetrokken wenkbrauw, een onwillige mondhoek, je blijft er ademloos naar kijken. Niet gek dat ‘Only bones’ dan ook drie weken lang stijf uitverkocht tijdens het Edinburgh Fringe Festival 2016.

Twee parels, tweemaal drie kwartier, en hoewel kort van duur zult u ze nog lang koesteren.

[Nederlandse première | ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Festival Visuals - Theater de Veste presenteert een bijzonder programma met visueel theater. U kunt fantasievolle en visueel spectaculaire voorstellingen uit binnen- en buitenland bezoeken waarin de beelden het verhaal vertellen en waarin niet of nauwelijks gesproken wordt.  

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie