BAM!

Percossa
za 10
maart
  • za 10 mrt 2018
    20:15 - 21:40
    Rabozaal
    Geweest

Neem uw huis-tuin-en-keuken instrumenten mee en daag de succesvolle slagwerkers uit - In alles zit ritme en Percossa maakt daar voorstellingen van. Voorstellingen die worden omschreven als muzikale percussie achtbanen vol acrobatiek, zang, dans, humor, scherpe timing en theatrale fijnzinnigheid. Percossa-muzikanten Eric, René, Janwillem en Freek weten uit bijna alles muziek te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of emmers zijn. Na grote tours in Taiwan, Duitsland, Frankrijk en de VS gaat de nieuwste show van Percossa in Nederland in première: ‘BAM!’ En dit keer voor u een speciale opdracht: neem uw eigen (huis-tuin-en-keuken) slagwerk mee naar het theater en daag de mannen van Percossa uit.

  • Theaterkrant ***: "De vier mannen zijn al bijzonder goed op elkaar ingespeeld. Aanstekelijk is het plezier dat ze zelf hebben in het samen spelen. Visuele en komische vondsten verrijken Bam! (...) De grootste kracht blijft hun virtuositeit als percussionist. Met stokken, rollators, kinderbuggies, maar ook gewoon met vier drumstellen maken ze muziek. Op die momenten is Bam! op zijn best.”
  • Ilovetheater *****: "Percossa, bewijst dat ze niet voor niets als beste slagwerkgroep van de Benelux zijn uitgeroepen (...) Als je verwacht dat ze alleen maar op diverse soorten trommels of drumstellen spelen, heb je het mis. Deze slagwerkers weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen (...) Een roller coaster van diverse soorten muziek, met veel humor en stil zitten is echt onmogelijk.”
  • de Volkskrant ****: ''De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen. Op hoog niveau bovendien. Of het nu gieters, fietswielen, placemats, koffieblikken, toiletrollen, badeendjes of basketballen zijn, ze weten er altijd een dolletje mee uit te halen dat eindigt in een strak geluid. Ooit begonnen op straat, zo wil de legende. Nu staan ze in het theater aan de top. Maar de bravoure van 'alles is muziek' proef je nog steeds.”

Met: Eric Robillard, René Spierings, Janwillem van der Poll en Freek Koopmans | Regie: Jos Thie

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten