Nacht van het Cabaret

Winnaar Leids Cabaretfestival 2018, Pieter Verelst, Christel de Laat e.a.
za 3
maart
 • za 3 mrt 2018
  21:00
  Rabozaal
  Geweest

Prikkelend succesnummer in ons aanbod - Op het scherp van de snede, verrassend en ieder jaar weer compleet een nieuw humorpakket, dat is de ‘Nacht van het cabaret’ in Theater de Veste. We prijzen ons gelukkig met een zeer sterke cabaretprogrammering en de ‘Nacht van het Cabaret’ is traditiegetrouw een sterke loot in dit aanbod. Maak kennis met aanstormend talent en cabaretiers van naam en faam op zaterdagavond 3 maart. Tot in de late uurtjes treedt een reeks van cabaretiers op, waaronder de kersverse winnaar van het Leids Cabaretfestival 2018: Farbod Mogghadam, Pieter Verelst en Christel de Laat.

Esther van der Voort (MC) [i.p.v. Berit Companjen]

 • De winnaar van het Leids Cabaretfestival Farbod Mogghadam. Uit het juryrapport: “Farbod maakt harde grappen, hij is nietsontziend, zonder partij te kiezen. En toch, hoe hard hij ook is, uit alles spreekt liefde."
 • Victor Louis van Es stond in 2016 in de finale van het Cameretten festival en is vast lid van het Comedy Café Amsterdam.
 • Aanstormend talent Yvonne van den Eerenbeemt was drie jaar terug finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival. Haar werk is ontroerend, lachwekkend en bovenal erg herkenbaar.
 • Comédienne-actrice Christel de Laat is veelvuldig op televisie te zien, o.a. in Toren C. Daarnaast tourt ze ook met haar shows langs de theaters.
 • Pieter Verelst won tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs.


[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten