My Fair Lady [Rijswijkse Schouwburg]

Esmée Dekker, Chris Tates, Afred van den Heuvel e.v.a.
16 feb
-
18 feb
Data & tickets
 • vr 16 feb 2018
  20:15 - 22:45
  Rijswijkse Schouwburg
  Geweest
 • za 17 feb 2018
  20:15 - 22:45
  Rijswijkse Schouwburg
  Geweest
 • zo 18 feb 2018
  20:15 - 22:45
  Rijswijkse Schouwburg
  Geweest

Eén van de beste musicals ooit gemaakt - De weddenschap: een eenvoudig bloemenmeisje omtoveren tot een lady. Professor Higgins neemt de uitdaging aan en Eliza verovert de harten van iedereen.
Bezoek deze grootse productie in de Rijswijkse Schouwburg met overrompelende kostuums en hits als ‘Zou dat nou niet zalig zijn’, ‘Het Spaanse graan’ en ‘Als ik straks de kerk maar haal’.

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Locatie - Deze voorstelling vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg. Adres: Generaal Spoorlaan 10, 2283 GM Rijswijk. Wanneer u via de kassa van Theater de Veste een kaartje reserveert, is dit een bevestiging van uw reservering. Ongeveer een week voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u van de Rijswijkse Schouwburg uw daadwerkelijke kaarten met rij en stoelnummer.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten