Les Limbes [Festival Visuals]

Etienne Saglio
di 13
februari
  • di 13 feb 2018
    20:15 - 21:10
    Rabozaal
    Geweest

Indringende mix van spel en illusie door magiekunstenaar - Étienne Saglio, goochelaar en bedenker van zijn eigen subtiele en prachtige universum, neemt u mee op een reis die u verstelt doet staan. Op wonderbaarlijke wijze wordt de grens van leven en dood overschreden, fascinerend en indringend, echter zonder dat dit angst inboezemt. Hier zijn geen woorden nodig, de wonderschone beelden en de muzikale impact van Vivaldi’s ‘Stabat Mater’ spreken voor zich. Daar, in het gebied tussen licht en duisternis, heeft de hoofdpersoon diverse ontmoetingen die u op het puntje van uw theaterstoel krijgt. Saglio is in Frankrijk één van de grootste talenten op het gebied van ‘nouvelle magie’, waarin theatrale beelden vermengd worden met illusionisme, licht, muziek en jongleren. Met direct na afloop kort nagesprek in de zaal.

Het Franse Liberation was zeer lovend na het zien van deze wonderschone reis: “Glorieus spel tussen duisternis en licht: geheimzinnig, dromerig, kwaadaardig, poëtisch… te veel om op te noemen.” ‘Les limbes’ was de afgelopen jaren al op vele toonaangevend Europese festivals te zien en komt nu voor een korte tournee naar Nederland. En zeker bij ‘Les limbes’ zeggen beelden meer dan woorden, dus kijk naar de trailer en u ziet welk een parel deze voorstelling is!

[vriendenvoorstelling | ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Festival Visuals - Theater de Veste presenteert een bijzonder programma met visueel theater. U kunt fantasievolle en visueel spectaculaire voorstellingen uit binnen- en buitenland bezoeken waarin de beelden het verhaal vertellen en waarin niet of nauwelijks gesproken wordt.  

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten