Talent on the Move 2018 [première]

Codarts Rotterdam | Holland Dance Festival
do 8
februari
  • do 8 feb 2018
    20:15 - 22:15
    Rabozaal
    Geweest

Landelijke première van jubileumeditie - Jaarlijks biedt Holland Dance Festival het spraakmakende jonge danstalent van Codarts Rotterdam – dé hotspot voor hedendaagse dans – een landelijk podium. Het festival is er trots op dat het u begin 2018 voor de tiende keer kan laten kennismaken met de dansers van de toekomst. Hun optredens zijn altijd weer aanstekelijk, inspirerend en kenmerken zich door een ongekend hoog energieniveau.

Deze sprankelende jubileumeditie van Talent On The Move omvat tal van hoogtepunten: nieuwe choreografieën speciaal gecreëerd voor de jonge dansstudenten en bestaande creaties van internationale topchoreografen. Naast werk van meesterchoreograaf Jiří Kylián ziet u onder meer creaties van Jarek Cemerek, Antonin Comestaz en Joost Vrouenraets.

Voor meer informatie over van het Holland Dance Festival bezoek: www.holland-dance.com

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Ook in 2018 een trotse satelliet partner van Holland Dance - Het belangrijkste internationale dansfestival van ons land strijkt de komende editie wederom in Delft neer. Een zinderende samenwerking om het publiek voor even ver weg mee te nemen. Al bijna dertig jaar haalt Holland Dance Festival uit de hele wereld primeurs naar Nederland. In Theater de Veste beleeft u in februari innovatieve dans uit Taiwan en geeft aanstormend toptalent acte de présence.

"De samenwerking tussen Holland Dance Festival en Theater de Veste beviel twee jaar geleden zo goed dat we deze opnieuw voortzetten. Passend in de thuishaven van TU Delft is er voor deze editie een speciale internationale voorstelling uitgekozen van de Taiwanese danskunstenaar Huang Yi. Hij zorgt voor een verrassende en poëtische ontmoeting met de voor en door hem geprogrammeerde robot.
Traditiegetrouw staat ook de jaarlijkse première van de Holland Dance Festival productie, ‘Talent On The Move’ in Delft op het programma. Dit rijk geschakeerd programma van korte choreografieën wordt met verve, kunnen en passie gedanst door de dansers van de toekomst van Codarts Rotterdam, de hotspot van eigentijdse dans.
Holland Dance Festival is heel blij met deze bijzondere samenwerking met het mooie Theater de Veste!"

Samuel Wuersten, artistiek en algemeen directeur Holland Dance Festival

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten