Zondagochtendconcert

Enrico Pace & Quirine Viersen
zo 28
januari
  • zo 28 jan 2018
    11:30
    Rabozaal
    Geweest

Intens en virtuoos spel begeleid door meesterpianist - Quirine Viersen is één van werelds meest vooraanstaande muzikale persoonlijkheden. Met haar intense, uitdrukkingsvolle en virtuoze spel is zij erin geslaagd collega’s, pers en publiek van haar grote muzikaliteit te overtuigen. In het voorjaar van 2016 verscheen haar nieuwe CD met de suites voor solo cello van Benjamin Britten.

Eén van de hoogtepunten uit het seizoen 2017-2018 is een recitaltournee met Enrico Pace. Deze Italiaanse topsolist behoeft nauwelijks introductie. Enrico Pace geeft veelvuldig recitals in Europa, waaronder in het Amsterdamse Concertgebouw in de serie Meesterpianisten. Met gepaste trots presenteren wij u dit excellente duo.

  • Uitvoering: Enrico Pace (piano) en Quirine Viersen (cello)
  • Programma: Schumann, Fünf Stücken im Volkston; Beethoven, sonate voor cello en piano nr.5 op. 102; Rachmaninov, cello sonate in g klein op. 19

[toegangsprijs inclusief koffie/thee]

 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten