Kindercollege [8+]

Wat kun je samen met een sociale robot doen?
za 27
januari
  • za 27 jan 2018
    15:30 - 17:00
    Theatercafé
    Geweest

Een sociale robot, hoe werkt het en wat kun je ermee? - Koen Hindriks van robotsindeklas.nl vertelt je hier van alles over! En Koen komt niet alleen, hij neemt een robot mee die we met jou en alle kinderen direct in de zaal gaan leren programmeren. Dus je moet wel een smartfoon meenemen, anders werkt het niet.

Die robot kun je laten praten, zingen, dansen en dat doet wat met je. Als de robot op je reageert, voelt dat levensecht en ontwapenend. Je gaat als vanzelf nadenken over heel basale dingen, gevoelens, maar ook over het bestaan van de ziel.

Interactieve lezingen voor nieuwsgierige kinderen - Echte kindervragen worden door wetenschappers van de TU Delft en andere universiteiten in Nederland uitgelegd in boeiende en interactieve colleges voor een breed kinderpubliek. Een speciaal hiervoor opgerichte kinderredactie van acht kinderen bepaalt de onderwerpen van de lezingen.

De lezingen zijn geschikt voor kinderen vanaf acht jaar, ook ouders zijn van harte welkom. De kindercolleges worden in samenwerking met Stichting Klasssewerk georganiseerd.

Kom ook naar het kindercollege op zaterdag 24 maart 21018.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten