Harrie & Eva

Jon van Eerd
19 jan
-
20 jan
Data & tickets
 • vr 19 jan 2018
  20:15 - 22:15
  Rabozaal
  Geweest
 • za 20 jan 2018
  20:15 - 22:15
  Rabozaal
  Geweest

Doldrieste en paradijselijke komedie van Nederlands grootste volkskomiek - Op de zevende dag was er rust. Totdat Harrie het Paradijs binnenwandelde… Onbesuisd en razend als vanouds en steeds maar weer de verkeerde beslissingen nemend, maakt Harrie er weer een kolossale puinhoop van. Bovendien heeft hij een flinke snoepverslaving en lijken de vijgenbladeren te klein, wat zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt. ‘Harrie & Eva’ is een onbetaalbaar grappige komedie van de hand van Jon van Eerd, door André van Duin bestempeld als Nederlands grootste volkskomiek.

Regie: Caroline Frerichs | Tekst: Jon van Eerd | Spel: Jon van Eerd, Margo Dames, Karel Simons, Rosalie de Jong en Mouna Goeman Borgesius Muziek: Marco Braam

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten