Ouds & Nieuws Show 2017

Het Zuidelijk Toneel & Orde van de Dag
di 19
december
  • di 19 dec 2017
    20:15 - 22:05
    Rabozaal
    Geweest

Er is te veel nieuws. Het ene moment pronkt het bovenaan je tijdlijn, het volgende moment wordt er vis in verpakt, en weer het volgende moment blijkt die vis een plantaardig product van de Vegetarische Slager. Up to date blijven is een voltijdbaan. De Orde van de Dag voelt met je mee en bouwt een vuurtoren voor iedereen die verdwaald is in het nieuwslandschap: de Ouds & Nieuws Show!

Gegarandeerd Fipronil-vrij!
De leden van theatercomplot de Orde van de Dag, zetten de tijd stil en werpen een blik terug op een krankzinnig jaar. Met een waanzinnige nieuwsreconstructie, tot de nok gevuld met scènes, powerpointpresentaties, gedichten, gedachten en liedjes. Ze vertellen je hoe alles in elkaar haakt, van Rutte 3 tot Weinstein, van Catalaanse onafhankelijkheid tot genderneutrale toiletten, en van La La Land tot panda’s.

Zo zetten ze alles wat in 2017 gebeurde voor je op een rijtje. Zodat jij met een opgeruimd hoofd 2018 in kan. En die hele nachtmerrie weer opnieuw kan beginnen!

Door en met: Daan Windhorst, Dorien van Gent, Frank van Kasteren, Greg Nottrot, Jibbe Willems, Lisa Lucaszczyk, Lucas de Waard, Marcel Osterop, Mark Kraan, Michiel Lieuwma

[ticket inclusief drankje & bewaakte garderobe]
 

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten