Gelukzoeker

Bert Gabriëls
vr 15
december
  • vr 15 dec 2017
    20:15 - 21:35
    premiere
    Rabozaal
    Geweest

Filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy - Twee shows bracht Bert Gabriëls in Nederland al in de theaters. En met succes! “Een nieuwe Belg om in te lijsten”, schreef Dagblad van het Noorden. Daarom komt hij terug naar Nederland met zijn straffe comedy, verpakt in doordraaiende redeneringen. Voor ‘Gelukzoeker’ heeft Bert uitgezocht of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die Bert beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy.

Bert Gabriëls maakte al zeven theaterprogramma’s en won de Vlaamse Televisiester met ‘Zonde van de Zendtijd’. “Comedy op het hoogste niveau.” (De Standaard ****)

[ticket inclusief drankje | bewaakte garderobe | première]

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten