Het Filosofisch Café - Dwalen door het Antropoceen

René ten Bos
do 14
december
  • do 14 dec 2017
    20:00 - 21:30
    Theatercafé
    Geweest

Een ontmoeting met Denker des Vaderlands René ten Bos - Wen maar aan het antropoceen, het tijdperk waarin de mensheid als nooit te voren zijn invloed laat gelden op aarde. Klimaatopwarming, de stijging van de zeespiegel en het uitsterven van diersoorten zijn slechts enkele voorbeelden van de catastrofale gevolgen. Denker des Vaderlands René ten Bos combineert in zijn lezing filosofische en wetenschappelijke perspectieven om enige houvast te bieden. Filosoof René ten Bos is de nieuwe Denker des Vaderlands en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Het Filosofisch Café is een initiatief van Studium Generale Delft en Theater de Veste en vindt dit seizoen meerdere keren plaats. Houd hiervoor onze website in de gaten.

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten