What Will Have Been [Festival Visuals]

Circa
do 19 okt 20:15 - 21:20
do 19 okt ’17
20:15 - 21:20
  • do 19 okt ’17
    20:15 - 21:20
    Theaterzaal

Extreme acrobatics meets extreme beauty - De uitmuntende performers van het Australische gezelschap Circa verleggen de grenzen van het hedendaags circus (nouveau cirque) in deze intieme en ontroerende nieuwe voorstelling ‘What Will Have Been’. Deze prachtige en virtuoze productie is een subliem spel van in elkaar grijpende lichamen, magnifiek bewegingsvocabulaire en pure fysieke schoonheid.

De artiesten zullen uw perceptie van wat mogelijk is met het menselijk lichaam uitdagen en trekken u mee in een wereld van fysieke uitdaging. Begeleid op het podium door een live violist gaat de muziek van Bach samen met zinderende elektronica. Deze explosieve show laat u gegarandeerd niet onberoerd en krijgt u op het puntje van uw stoel.

Festival Visuals - Theater de Veste presenteert een bijzonder programma met visueel theater. U kunt fantasievolle en visueel spectaculaire voorstellingen uit binnen- en buitenland bezoeken waarin de beelden het verhaal vertellen en waarin niet of nauwelijks gesproken wordt.   

Servicekosten – per ticket wordt € 0,50 servicekosten berekend, met een maximum van € 5,00 per bestelling. Indien u uw tickets thuisgestuurd wenst te krijgen, dan rekenen we hier € 2,50 per bestelling voor. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze kassa.