Comedy Club Delft

Rob Scheepers, Daan van der Hoeven, Kristel Zweers e.a.
wo 18 okt 20:30
wo 18 okt ’17
20:30
  • wo 18 okt ’17
    20:30
    Theatercafé

Het stand-up podium van Delft - Comedy Club Delft is hét stand-up podium van Delft; een ongekend strakke line-up aan comedians gaat het Theatercafé flink op z’n kop zetten. Stand-up comedy doet het goed in Delft, eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met reserveren.

Rob Scheepers - Padoem Patsss... kijk, als je daar wint, kan je carrière niet meer stuk! De comedian beleefde een stormachtige introductie in de Nederlandse theaters. Voor zijn razend succesvolle nieuwjaarsconferences was geen kaart meer te verkrijgen. Dat belooft wat voor vanavond!

Daan van der Hoeven - Het winnen van de Comedy Slam publieksprijs én de Delft Talent Comedy Award gaf Daan van der Hoeven's carriere een stevige push in de comedywereld. Jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig en onzeker. Daan is meeslepend in zijn zoektocht naar geluk!

Vincent Geers - Van theaterdocent tot stand-upcomedian, Vincent Geers is na het winnen van zowel de jury- als de publieksprijs op het Camerettenfestival Rotterdam geen onbekende meer. Naast zijn werkzaamheden als cabaretier is hij ook tekstschrijver van diverse comedyprogramma's op televisie.

Kristel Zweers - Comedian Kristel Zweers kent het klappen van de zweep. Als een van de weinige vrouwen overleefde zij het harde stand-up circuit, werd ze headliner van de Girls Comedy Night en maakte ze indruk bij de Lama's en met haar theaterprogramma's.

Locatie: Theatercafé