Adele, Conny, Jasperina

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo e.a.
28 apr
20:15
  • vr 28 apr
    20:15
    Rijswijkse Schouwburg
    Geweest

De gouden stemmen van 'De Grote Drie' nu terug op het toneel - Drie theaterdiva's op één podium, gaat dat samen? Stel je voor dat Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong samen een programma hadden gemaakt. Uiteraard met hun mooiste repertoire, maar ook met hun nukken en streken. Drie actrices brengen het concert dat we nooit zagen, maar toch érg hebben gemist.

De échte drie vedettes bij elkaar brengen, kan natuurlijk niet meer. Daarom brengen drie top-actrices de gouden stemmen van 'De Grote Drie' nu terug op het toneel van de Rijswijkse Schouwburg.

Credits: 

  • Regie: Paul van Ewijk
  • Script: Lars Boom

Locatie
Deze voorstelling vindt plaats in de Rijswijkse Schouwburg. Adres: Generaal Spoorlaan 10, 2283 GM Rijswijk.
Wanneer u via de kassa van Theater de Veste een kaartje reserveert, is dit een bevestiging van uw reservering. Ongeveer een week voorafgaand aan de voorstelling ontvangt u van de Rijswijkse Schouwburg uw daadwerkelijke kaarten met rij en stoelnummer.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie