All Inclusive

Noord Nederlands Toneel
25 nov
20:15
  • vr 25 nov
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
    Geweest

Van de makers van de hitvoorstelling BORGEN - ‘All Inclusive’ is het afscheid van het huidige artistieke team van het NNT. Na acht jaar komt er een feestelijk einde aan een eigenzinnig, visueel explosief en multidisciplinair theatertijdperk. Dit ensemble stuk sleurt u mee in de droom achter de vluchteling en de twijfels achter het kroegkrakeel van de Stamgasten: de wereldwijde strooptocht naar geluk. Volg de regisseurs, acteurs, decorbouwer en muzikanten in deze parade richting een gedroomde uitweg. De reis begint met een ongemakkelijk gevoel, komt dan op stoom met kneiterhard rechtsradicaal cabaret, caramboleert tegen de vangrail van de poëzie, om te eindigen in een beeldend vuurwerk.

Van en met: Ko van den Bosch, Malou Gorter, Bram van der Heijden, André Joosten, Ola Mafaalani, Peter Vandemeulebroecke, Jochem Stavenuiter, Eef van Breen en de Eef van Breen Group
 

[ticket inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie