Toen neuken nog gewoon was

De Bloeiende Maagden
do 12 mrt 20:15
do 12 mrt ’15
20:15
  • do 12 mrt ’15
    20:15
    Theaterzaal

Controversieel en op het randje - Een voorstelling voor iedereen die ooit uit wanhoop de mailbox van zijn geliefde kraakte of zichzelf terugvond aan het aanrecht met een mes en dacht; ik hoef me alleen maar om te draaien en te steken. Er is hoop! De Bloeiende Maagden reiken vanavond technieken aan om uw gemankeerd samenzijn weer om te toveren tot een passionele relatie.

[ticket inclusief drankje]

de Volkskrant, 17 november 2014 (Joris Henquet, ***)
"Dit zijn de stoute nichtjes van Plien & Bianca: in ‘Toen neuken nog gewoon was’ wordt hysterisch geschreeuwd, er drijft gore troep over de vloer en op een zeker moment is het tweetal in volle glorie te aanschouwen. (…) Je zou op deze chaotische voorstelling kunnen aanmerken dat het wat amateuristisch oogt: de typetjes zijn niet briljant geacteerd, de zang is matig – iets wat de dames ruiterlijk toegeven – en de pruiken en decorstukken zijn van het kaliber houtje-touwtje. Tegelijk is dat ook de charme: dit zijn twee vrouwen die vol enthousiasme de verkleedkist plunderen. (…) Schaamteloos en over de top. Bosua en Wender hebben het lef om de boel volledig te laten ontsporen. Ze gaan door waar menig cabaretgezelschap allang was opgehouden. Een erg prettige eigenschap."


Kom eten in het pop-up restaurant 'Tutti Frutti’

Waan je in de binnentuinen en patio's van Sicilië tijdens een warme zomeravond en geniet van de Siciliaanse keuken, bereid met hart en ziel. Als dochter van een diepgewortelde Siciliaanse familie maakt Julia deel uit van generaties vrouwen die met passie en hartstocht koken. In Nederland begon ze, na jarenlange horeca-ervaring, op 22-jarige leeftijd met haar Tutti Frutti & Company catering bedrijf. Zo geeft zij het cultureel erfgoed van haar familie door.

Iedere week is er een wisselende kaart en u kunt heerlijk eten v.a. € 18,50 per menu. Reserveren via eten@theaterdeveste.nl of de kassa van Theater de Veste: 015 – 212 13 12 (di t/m za van 15 - 18 uur).