Kerstrevue

Mike & Thomas
wo 14 nov en do 15 nov
wo 14 nov ’12
en
do 15 nov ’12

The Kerstrevue to end all Kerstrevues
Na het enorme succes van hun vorige revue hebben de heren diep in hun creatieve reserves getast. En met grote blijdschap geven zij kennis van de geboorte van een zo mogelijk nog Kersteriger Revue. Zo kersterig, dat op je bovenlip spontaan een snor van dennennaalden ontstaat en onder je oksels engelenhaar begint te groeien. De Volkskrant over hun eerste ‘Kerstrevue’: “Onnodig na te vertellen wat er precies gebeurt. Mike Boddé en Thomas van Luyn zijn helden in het scheppen van theaterchaos.”

Enthousiaste reacties op nieuwe revue
Dagblad Trouw was enthousiast en gaf de voorstelling 4-sterren:

Heerlijke sneeuwstorm van humor, muziek en dans
“Twee ontzettend grappige mannen die banale humor combineren met een fijnzinnig taalgevoel en een grote dosis muzikaliteit. Dat is kracht van het duo Mike Boddé en Thomas van Luyn. Ze maken nu hun tweede ‘Kerstrevue’, een onweerstaanbaar sprookje. (…) Met intelligente grappen, met flauwe woordspelingen, met muzikale hoogstandjes en met platte poep- en poeshumor. Het is ze allemaal even lief, lijkt het. (…) Ja, het is platvloers ,melig en seksistisch. Maar o,o,o wat is het leuk. En dat hoort juist bij een revue, een genre dat deze mannen op geheel eigen wijze nieuw leven inblazen. (…) Het is een waar spektakel en een lust voor oor en oog. (…) De nieuwe Mike en Thomas Kerstrevue is, kortom, een heerlijke sneeuwstorm van humor, muziek en dans. “

Theaterdiner
Er wordt een diner geserveerd voorafgaand aan de voorstelling (alleen bij de voorstelling van 15 november). U kunt hiervoor apart kaarten reserveren. Aanvang 18.00 uur. Klik hier voor meer informatie.


Muziek na afloop
Na afloop van de voorstelling op woensdag 14 november draait Mr. Moodswing zijn allerbeste funk, house, klassiekers en moderne muziek. Met zijn verrassende stijl laat hij iedereen in het B&L Theatercafé dansen. Op donderdag 15 november laat na de voorstelling een band uw heupen wiegen. U bent van harte uitgenodigd!