Aren't we all lonely planets?

Madame de Berry
vr 21 sep - za 20 apr
vr 21 sep ’12
-
za 20 apr ’13

Betreed het wonderbaarlijke universum van Madame de Berry!
Aren’t we all lonely planets? Dat vraagt Madame de Berry zich af in een avondvullende Engelstalige voorstelling. Ze doet dat in haar eigen theater dat verscholen ligt in hartje binnenstad Delft. Daar neemt ze u mee op reis het oneindige heelal in, waar ze de grenzen opzoekt van haar en uw verbeelding. Zoals ieder weldenkend mens stelt ze zich weleens de vraag: waartoe zijn wij hier op aarde? Om het antwoord te vinden acteert ze, zingt, bespeelt haar vleugel en… ziet er persoonlijk op toe dat het u aan niets zal ontbreken: dranken en lekkernijen die ze u aanreikt, zijn bij de toegangsprijs inbegrepen.

Eerder was Berry Visser te zien op de ‘Boulevard of Broken Dreams’ in Barcelona, op het theaterfestival De Parade in Nederland, imponeerde hij vele mensen met zijn theaterstuk Baby Blue en met Een overnachting op Oud Amelisweerd. Na een succesvol eerste seizoen kruipt hij opnieuw in de huid van zijn wonderbaarlijke creatie Madame de Berry. Een uitzonderlijke belevenis: die u moet ervaren!

Smaakt dit alles naar meer, reist u dan verder naar: www.madamedeberry.nl

Let op: deze voorstelling is op locatie in de Voorstraat 13a, Delft 

Groepsreservering & speciaal studententarief
Kom met een groep van minimaal acht personen en u betaalt € 35,00 p.p. Reserveringen kunt u telefoisch maken via 015-2121312 (di t/m za van 12.00 tot 17.00 uur). Studenten betalen op vertoon van hun OV- of studentenpas € 25,00 per kaartje.