Een verrassend event voor uw medewerkers en relaties

Een kerstdiner op het podium, een Sinterklaas bijeenkomst voor groot & klein, een teambuilding evenement als strik om het jaar 2019?  

Mogen wij u uitnodigen om het jaar op een spetterende wijze af te sluiten in Theater de Veste? We bieden een perfecte ambiance voor uiteenlopende evenementen. Onze locatie leent zich uitstekend voor inspirerende bijeenkomsten. Mocht u zelf al een specifiek idee hebben dat u graag op onze locatie wilt uitvoeren, dan gaan we graag met u in gesprek.

Een paar suggesties waaraan u kunt denken:

  • Eindjeaarsborrel met live muziek
  • Sinterklaas bijeenkomst in het Theatercafé
  • Diner op het podium van de grote theaterzaal
  • Een exclusief optreden door een bekende cabaretier, zangeres of band
  • Enerverende eindejaars pubquiz

De mogelijkheden zijn legio. Graag ontvangen we u en uw gasten op onze locatie aan het Vesteplein 1.

Ons gebouw

Theater de Veste is een modern gebouw met ruime foyers en multifunctionele zalen. De verschillende locaties kunnen apart of gezamenlijk worden gehuurd. Onze zalen en ruimtes: 

Verder is er een balkonfoyer, zijn er kleedkamers met douches en toiletten, een artiestenfoyer en vergaderruimte.

Mocht u extra informatie wensen, een locatiebezoek willen brengen of direct een afspraak maken om uw wensen te bespreken, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vul onderstaand formulier in of bel direct met ons via: 015-2153735.

Contactformulier verhuur

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie