Ontdek het onvertelde verhaal van Tupac Shakur met DIEHELEDING!

In een indringende voorstelling, op 16 mei in Theater de Veste, ontrafelt het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING de veelzijdige identiteit van de legendarische rapper Tupac Shakur. Is hij een activist, een muziekicoon, een controversiële figuur, of een combinatie van dit alles? In een razendsnel raptempo dagen ze ons uit om voorbij hokjes te denken en de waarheid achter onze percepties te vinden.

"All my life I’ve been different things to different people", zei hiphop-icoon Tupac Amaru Shakur (1971-1996). 

Met originele muziek en een diverse cast, waaronder Merel Pauw, Steven Ivo, Femi van Elshuis en Ousmane Bangura, neemt DIEHELEDING je mee op een reis door Tupac's leven en erfenis. Regisseur Jip Vuik leidt het gezelschap in het onderzoeken van cruciale vragen over culturele toe-eigening en -affirmatie.

Winnaar van de prestigieuze DNA Next Award, DIEHELEDING staat bekend om hun innovatieve benadering van theater, waarbij ze de kracht van verschillende stemmen omarmen. Deze productie, ondersteund door Urban Myth, daagt ons uit om na te denken over identiteit, gemeenschap en de verhalen die ons verbinden. Wees getuige van het onthullende verhaal van Tupac Shakur, zoals nooit tevoren verteld.

Klik op onderstaande button voor meer informatie en het bestellen van tickets:

WE ARE (NOT) TUPAC SHAKUR

DIEHELEDING - KALEIDOS

Een confronterende rapvoorstelling over (een hiphoplegende) onszelf
do 16 mei ’24 20:15