Conny Janssen Danst - Framed - Fotografie: Andreas Terlaak

Word jij onze nieuwe collega?

We hebben een vacture voor management
assistent!

Theater de Veste

Theater de Veste is het theater van nu en van de toekomst met een duidelijke eigen signatuur, geheel in lijn met innovatiestad Delft. We zijn een eigentijdse, eigenzinnige en multidisciplinaire plek in de randstad met een onderscheidende programmering, die bestaat uit theater- innovatie- en debataanbod. We presenteren met plezier dit aanbod, dat gaat van spraakmakend theater tot zinnenprikkelende dans, toneel, het beste cabaret, popmuziek en klassieke muziek, jeugdtheater, festival en innovatieve events op het gebied van wetenschap- en filosofie. Onze samenwerkingen reiken van stad tot land en verder. Per seizoen vinden er ruim 250 voorstellingen, evenementen en programma’s plaats.

Word jij onze nieuwe collega?

Management assistent (16 uur per week)

Je hebt een spilfunctie binnen ons theater. Samen met je collega vorm je de afdeling secretariaat. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor secretariële en ondersteunende werkzaamheden van het theater. Je maakt afspraken en houdt de agenda van de directie bij, je bent het eerste aanspreekpunt voor gasten, artiesten en zakelijke relaties op ons kantoor: telefonisch, digitaal en live. Je controleert bespelingscontracten van artiesten, voert correspondentie, houdt mutaties bij in ons planningssysteem van activiteiten, notuleert vergaderingen en zorgt voor documentbeheer en archivering. Je voert ook voorkomende productionele en administratieve werkzaamheden uit.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je hebt affiniteit met theater. Je kunt goed organiseren en structuren aanbrengen. Je bent accuraat en kunt zeer goed plannen. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste digitale systemen en tools, en beleeft er plezier aan om systemen en processen efficiënt in te richten. Je gedijt goed in situaties waarin je snel moet schakelen en improviseren. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, een ‘can do’-mentaliteit en toont eigenaarschap in je werk. Tegelijkertijd ben je sociaal, geïnteresseerd en betrokken, je voelt je als een vis in het water tussen zowel artiesten, zakelijke relaties, je theatercollega’s, als theaterbezoekers. HBO werk- en denkniveau. Het is een pré als je in Delft of de nabije omgeving woont.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een prachtige functie in een van de leukste theaters van Nederland, in een geweldige en innovatieve stad met een divers cultureel klimaat. Je komt te werken met fijne collega’s in een open en betrokken team. Als organisatie zijn we trots op de impact die we, samen met onze partners, weten te realiseren. De functie is voor 16 uur per week, samen met je collega wordt het secretariaat 40 uur per week bemenst. Om goed op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt in het theater is er een goede personeelsregeling om voorstellingen te bezoeken. Meer informatie over onze organisatie lees je op www.theaterdeveste.nl.

We volgen de CAO Nederlandse Podia en de  functie is ingeschaald in schaal 5 (afhankelijk van ervaring tussen de € 2125,- en € 2976,- bruto per maand o.b.v. 36 uur). De functie start bij voorkeur per 15 augustus en is voor één jaar met de mogelijkheid tot verlenging en een vaste aanstelling.

Heb je ervaring in de genoemde punten (binnen of buiten het theater), of ben je juist een aanstormend talent? In beide gevallen word je uitgenodigd te reageren en toe te lichten waarom jij onze gedroomde nieuwe collega bent.

Theater de Veste streeft naar diversiteit en inclusiviteit in samenstelling, achtergrond en expertise van het team.  

Hoe kun je reageren?

Heb je interesse, solliciteer dan naar bovenstaande functie. Stuur uiterlijk 1 juli 2022 een mail met CV en motivatiebrief naar vacature@theaterdeveste.nl ter attentie van Kyra Kuijpers.

De gesprekken vinden plaats in de weken van 4 en 11 juli 2022. Voor meer informatie kun je ook mailen naar kuijpers@theaterdeveste.nl.