Fantastische line-up bij Bevrijdingsconcert

Op vrijdag 28 juni vindt het Keti Koti & Dia Lucha Pa Libertat Bevrijdingsconcert plaats. Een avond vol muzikale hoogtepunten en een uitzonderlijke line-up met grootheden uit de Surinaamse & Antilliaanse kunst- en cultuursector. Mis dit unieke concert niet en bestel nu je ticket(s)!

Oscar Harris, de legendarische voorzanger van de Twinkle Stars en bekend van de hit 'Song for the Children', zal het podium betreden. De begenadigde actrice en zangeres Denise Jannah, die heeft opgetreden voor het Koninklijk paar, Nelson Mandela en Bill Clinton, en winnares is van twee Edisons en een Gouden Orpheus, brengt haar prachtige stem ten gehore.

Daarnaast verwelkomen we Ed Rust, een van de populairste allround zangers bekend van The Voice Senior, en Jersey Isenia uit Curaçao, jarenlang de zanger van de Antilliaanse topformatie Doble RR. Kenneth Herdigein, een Nederlandse acteur van Surinaamse afkomst, bekend van zowel televisie als theater, zal ook optreden. Hij speelde onder andere de rol van Nelson Mandela in de musical 'Amandla! Mandela'. Voorafgaand treedt ook nog de band Tipico op!

Deze topartiesten worden begeleid door het Glenn Weisz Orkest en de avond wordt gehost door de Surinaamse filmacteur Borger Breeveld, bekend van films als 'Wan Pipel' en 'Wiren'. Mis deze unieke gelegenheid niet om een avond vol muzikale legendes en onvergetelijke optredens te beleven.

Info & tickets via onderstaande button:

Keti Koti & Dia Lucha Pa Libertat

Theater de Veste & CANIDREAM

Dialoogtafel en Bevrijdingsconcert
vr 28 jun ’24 20:15