Denise Jannah geeft optreden tijdens Bevrijdingsconcert

Icoon en legende: jazz-zangeres Denise Jannah geeft op vrijdag 28 juni een spetterend optreden tijdens het Bevrijdingsconcert in Theater de Veste! Voor Theater de Veste is Denise Jannah geen onbekende; eerder verraste ze het Delftse publiek al met haar geweldige optredens. We kijken ernaar uit haar opnieuw een podium te mogen bieden.

De in Suriname geboren Denise Jannah is de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekende bij het prestigieuze Amerikaanse jazzlabel Blue Note. De contra-alt zangeres tourt wereldwijd, stond zeven keer op het North Sea Jazz Festival en trad op voor hoogwaardigheidsbekleders zoals prinses Beatrix en prins Claus, koning Willem-Alexander en koningin Máxima, de Surinaamse president Ronald Venetiaan, de Amerikaanse president Bill Clinton en zijn vrouw Hillary Clinton, en Nelson Mandela. Denise Jannah won twee Edisons, een Golden Orpheus in Bulgarije en de Bata Anastasijević Award tijdens het Nisville Jazz Festival in Servië. In 2009 werd zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Mis de unieke kans niet om deze jazzlegende live te zien optreden. Tijdens dit concert wordt zij vergezeld door andere legendes als: Oscar Harris, Jersey Isenia, Kenneth Herdigein & Ed Rust. Bestel tickets via onderstaande button:

Keti Koti & Dia Lucha Pa Libertat

Theater de Veste & CANIDREAM

Dialoogtafel en Bevrijdingsconcert
vr 28 jun ’24 20:15