Word jij onze nieuwe collega?

Theater de Veste zoekt:

Specialist podiumtechniek (32 uur per week)

Theater de Veste is het theater van nu en van de toekomst met een duidelijke eigen signatuur, geheel in lijn met innovatiestad Delft.

We zijn een eigentijdse, eigenzinnige en multidisciplinaire plek in de randstad met een onderscheidende kwaliteitsprogrammering, die bestaat uit theater- innovatie- en debataanbod. We presenteren met plezier dit aanbod dat gaat van spraakmakend theater tot zinnenprikkelende dans, van het beste cabaret tot innovatieve wetenschappelijke events, zowel nationaal als internationaal. Onze samenwerkingen reiken van stad tot land en verder. Per seizoen vinden er ruim 250 voorstellingen, evenementen en programma’s plaats.

Kom ook werken bij Theater de Veste in Delft

In deze afwisselende functie ben je de verbindende factor tussen de technici en het hoofd techniek en heb je een coördinerende rol. Je werkt zowel op kantoor (12 uur) als op de theatervloer (20 uur). Tijdens de kantooruren ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de voorstellingen, concerten en andere evenementen. Zo leg je contact met de bespelers om te bespreken wat nodig is om een succesvolle voorstelling te bouwen. Ook zorg je ervoor dat voor iedere voorstelling / evenement voldoende personeel is ingeroosterd en houd je hierbij rekening met de werk- en rusttijden uit de CAO. Wij werken met de planningsprogramma’s Booq en Yesplan.

 

Op de vloer ben je inzetbaar in alle disciplines van podiumtechniek, tevens ben je bevoegd een trekkenwand te bedienen. Samen met je collega technici en de bespelers verzorg je de realisatie van  voorstellingen / evenementen. Je bent samen met collega’s mede verantwoordelijk voor het juiste gebruik, onderhoud en verzorging van de tot het theater behorende podium technische installaties, geluidssystemen en overige technische materialen en hulpmiddelen en adviseert over de aanschaf en vervanging daarvan. Je bent mede verantwoordelijk voor de nakoming van Arbovoorschriften.

 

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent een ervaren theatertechnicus of een ambitieuze starter met een afgeronde theatertechniek opleiding op MBO/HBO niveau
 • Werken en omgaan met mensen vind je leuk
 • Het geeft jou iedere keer weer voldoening om te zorgen dat alles goed verloopt en jij neemt daar graag je verantwoording voor
 • Je woont in of dichtbij Delft? Dit is een pré.

Wat bieden wij jou?

 • Een prachtige functie in een van de leukste theaters van Nederland
 • Fijne collega’s in een open en betrokken team
 • Lekker eten
 • Een functie voor 32 uur per week.
 • De mogelijkheid voorstellingen te bezoeken om goed op de hoogte te blijven van de culturele sector.
 • Salaris schaal 5 CAO Nederlandse Podia
 • Onregelmatige werktijden en daarom een onregelmatigheidstoeslag
 • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

Ben jij toe aan een nieuwe baan? Bel dan voor meer informatie met Alphons Verhallen op 015-2148681 of stuur een mail met je CV en motivatiebrief naar vacature@theaterdeveste.nl ter attentie van Alphons Verhallen. 

Theater de Veste streeft naar diversiteit en inclusiviteit in samenstelling, achtergrond en expertise van het team.