Het spelplezier spat van het podium bij Martijn Koning

Martijn Koning, een van de meest geliefde Nederlandse komieken, heeft opnieuw het publiek veroverd met zijn nieuwste voorstelling genaamd 'Appeltjes schillen'. Met zijn onnavolgbare humor, scherpe observaties en unieke stijl van comedy heeft Koning wederom bewezen waarom hij een van de toonaangevende cabaretiers van Nederland is.  Op 1 en 2 juni a.s. staat hij met zijn enthousiast ontvangen ‘Appeltjes schillen’ wegens succes nog een keer in Theater de Veste. 

De veelzijdige artiest – die naast comedian en cabaretier, ook tekstschrijver en columnist is – dendert het liefst door, door de actualiteit en door het leven van alledag. Om het van zich af te schudden, en er de spot mee te drijven. Hij houdt van ongemakkelijke situaties, zoals we allemaal weten. Sterker nog: Martijn is een ongemakkelijke situatie. In zijn nieuwste theatershow vertelt Martijn de mensen eens flink de waarheid. Over zichzelf! “Een gaaf verteller die zijn argeloosheid, klunzigheid en verwondering mooi samenbalt en geestig de toets der herkenning aanslaat”, schreef Algemeen Dagblad over hem. En de recensent in het NRC Handelsblad schrijft: “Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer”. 

Stukje geschiedenis

Zo’n twintig jaar geleden maakte hij een vliegende start als één van de finalisten van de Culture Comedy Award. Daarna sloot hij zich aan bij de Comedy Explosion en het jaar daarna won hij gelijk de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. En sinds 2006 maakt hij deel uit van de Comedytrain. in 2010 haalde hij de finale van het Camerettenfestival.

Bemachtig nog snel een ticket

Kortom, bezoek op 1 of 2 juni zijn voorstelling in Theater de Veste en geniet van zijn meesterlijke mix van humor, maatschappijkritiek en persoonlijke verhalen. Klik op onderstaande button voor meer info en het bestellen van tickets: