Kom naar de opening van het Delft Fringe Festival in Theater de Veste

Het is weer bijna zover: tussen 31 mei en 11 juni staat onze stad in het teken van het Delft Fringe Festival en geniet je van optredens door aanstormende talenten én een aantal oude bekenden. Kom naar de feestelijke opening op woensdag 31 mei bij ons in het theater.

Tijdens het Delft Fringe Festival zie je twee weken lang verschillende voorstellingen en optredens van 29 jonge makers, van cabaret tot muziek en van dans tot theater, op 28 bijzondere locaties in de stad, van binnentuin tot monument. Een unieke kans om uit je comfortzone te stappen en je te wagen aan voorstellingen waar je normaal niet heen zou gaan. 

Feestelijke opening in Theater de Veste

Tijdens de opening van het Delft Fringe Festival op 31 mei in Theater de Veste laat je je verrassen en inspireren door een gevarieerd programma van drie spraakmakende en veelbelovende voorstellingen en krijg je een voorproefje van de rest van de optredens die je tijdens het festival kunt bewonderen. Met onder andere de nieuwe dansvoorstelling van danser en choreograaf Niek Wagenaar, de winnaar van de Delft Fringe Festival Publieksprijs van vorig jaar! In zijn nieuwe voorstelling 'After All' brengt Niek de klimaatverandering en alle gevolgen van dien in kaart. Vier personages worstelen met de plotselinge omslag van overvloed naar schaarste en met gevoelens als schuld, verlies en eenzaamheid. 

Bemachtig via onderstaande button alvast je kaartje voor de opening van het Delft Fringe Festival: