Voorlopig laatste theatertour in Nederland Tania Kross

Dit voorjaar start Tania Kross met haar voorlopig laatste theatertour door Nederland. Op 14 april doet zij Delft aan met ‘Van Curaçao tot Concertgebouw’ en haar allerlaatste voorstelling is op 30 mei in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. In deze nieuwe tour geeft zij haar geliefde publiek een inkijkje in waar zij vandaan komt en de reis die zij de afgelopen 25 jaar heeft gemaakt. Ook vertelt ze haar plannen voor de toekomst.

25 jaar podium jubileum

Tania Kross viert dat ze 25 jaar op de planken staat. Ze maakt een mooie persoonlijke voorstelling vol met de dierbaarste muziek uit haar indrukwekkende carrière. Met haar toegankelijke benadering van klassieke muziek weet de op Curaçao geboren operazangeres Tania Kross al 25 jaar een enorm publiek aan zich te binden. 

Voorlopig laatste tour

In 2016 is het theater op Curaçao compleet verwoest door een brand. Sindsdien heeft het eiland geen theater meer. Sinds twee jaar woont Tania weer op haar geboorte-eiland om een bijdrage te kunnen leveren aan de podiumkunsten op het eiland en in het koninkrijk. Aangezien dit project veel van Tania haar tijd inneemt tourt zij na mei 2023 voorlopig niet meer in Nederland. Voor de liefhebbers is het dus haast nu of nooit.

Van Curaçao tot Concertgebouw

Om haar eerste kwarteeuw als zangeres te vieren, geeft Tania samen met haar twee beste muzikale vrienden een intiem concert met haar lievelingsmuziek. De mezzosopraan gaat daarin altijd haar eigen weg. Ze zong wereldberoemde aria’s op het beroemde Glyndebourne Festival in Engeland, maar net zo makkelijk Madonna in haar eigen theatershow. Haar missie: mensen ontroeren met haar muziek. 

Klik op onderstaande button voor meer informatie en het bestellen van tickets: