Unieke show door Maartje & Kine en Koninklijke Harmoniekapel Delft

Samen met de Harmonie, muzikanten en rappers uit Delft schreef het muzikale cabaretduo Maartje & Kine een uniek programma over de Delftse Donderslag in 1654. Een show vol vrolijke noten, goede muziek en grappige sketches. Twee voorstellingen op zaterdag 25 juni om 15.30 & 20.15 uur. Voor slechts 10 euro ben je erbij!

Afgelopen woensdag, bij de Popdelft Music Awards, ging het muzikale cabaretduo Maartje & Kine er vandoor met de 1e prijs voor Beste Live Act. Dit populaire duo, dat onlangs nog de sterren van de hemel speelde in Koninklijk Theater Carré, komt nu met een uniek Delfts programma.


Maartje & Kine maken humoristische virtuoze theatershows; energiek en aanstekelijk. Hun muziek is een mix van folk, pop, country en balkan en ze zijn regelmatig te zien op festivals als Zwarte Cross, Lowlands, Oerol en Concert at Sea. Voor dit concert is het Noors-Nederlandse duo een bijzondere samenwerking aangegaan met Koninklijke Harmoniekapel Delft. En wat is dit bijzonder! Want zo klinkt hun muziek nog luider en voller. En zijn de grappen nog leuker. Een middag en avond die gaat over hoe je kunt omgaan met tegenslagen, over de liefde en over saamhorigheid.  Met bewoners uit de wijken Voorhof en Buitenhof zijn er twee wijkliederen gemaakt die ook tijdens deze voorstelling met als titel ‘Delftse Donderslag – bij Heldere Hemel’ te horen zijn.


Veel positieve vibes, dus als je behoefte hebt aan een heerlijke, gezellige en vrolijke avond (of middag), koop dan nu je kaartje voor slechts € 10,00.