Holland Dance Festival wederom in Delft

Van 3 tot 19 februari is Holland Dance Festival weer te zien en wederom ook in Theater de Veste! Gedurende drie weken opent Holland Dance Festival voor de achttiende keer een venster op de wereld in Den Haag, Amsterdam, Delft, Tilburg en Rotterdam.

We zijn vereerd dat we op 15 februari 2022 de première mogen presenteren van een uniek samenwerkingsproject tussen Codarts Rotterdam & Conservatoire de Paris. Het is nu mogelijk om hiervoor tickets te bestellen!


Exclusieve Nederland-Frankrijk-editie met werk van internationale topchoreografen

Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks ‘Talent On The Move’ en het is voor de zesde keer dat wij de première mogen presenteren van dit dansfeest! Maak kennis met het bruisende jonge danstalent van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Tijdens dit festival vindt een wel heel bijzondere editie van het programma plaats: de Codarts-dansers delen het podium met studenten van het prestigieuze Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris. Een prachtige kans voor de jonge dansers uit beide steden om hun horizon te verbreden en in Theater de Veste hun talent aan het publiek te tonen.

  • 15 & 16 februari 2022 - 20.15 uur
  • Codarts Rotterdam | Conservatoire de Paris - Talent on the Move