Peuter-kleuterfestival - In het Oerwoud

Op 5 februari mogen peuters en kleuters het theater overnemen! Gedurende de dag zijn er 6 voorstellingen speciaal voor de allerkleinsten. De foyer wordt omgetoverd tot een grote theatrale speeltuin waar de kinderen voor en na een voorstelling lekker kunnen spelen. Een gezellige dag voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Vanaf 9.00 uur gaan de deuren van het theater open zodat de eerste voorstelling om half 10 kan beginnen. Alle voorstellingen op deze dag zijn leuk voor kinderen vanaf 2 jaar. De Theaterspeeltuin ‘In het Oerwoud’ is gemaakt in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. De speeltuin is gratis voor bezoekers.

 

Leuke voorstellingen voor de allerkleinsten tijdens het Peuterfestival:

09.30 & 11.00 uur - Gonnie en Gijsje samen op stap

Het lieve gele gansje is haar rode lievelingslaarsjes kwijt. Speel en zing jij mee?

 

10.00 & 14.00 uur - Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept

Een hilarische en populaire voorstelling van Meneer Monster naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

 

10.30 & 14.30 uur - Dirk Scheele speelt 'In Holland staat een huis

Dirk steekt oeroude kinderhits in een nieuw jasje. Meezingen mag!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie