Feestelijk programma 12e editie Stadsbal bekend

Delft e.o. kan zich opmaken voor een bijzonder sfeervol avondje uit, waar volop gedanst kan worden in verschillende dansstijlen. Het is voor de twaalfde keer dat het leukste dansevenement van de regio plaats vindt: de organisatoren van Stadsbal Delft nodigen alle dansliefhebbers uit om op 4 januari 2020 te komen shinen op de dansvloer in Theater de Veste. Vooraf aan dit winterbal worden leuke workshops gegeven waar je je vanaf nu voor op kan geven.

 

Ticketverkoop van start wintereditie Stadsbal Delft

Ga helemaal los in een van de drie dansarea’s, of doe mee aan een van de workshops of masterclasses. Zo leren de topdansers van Marsies Mambo je hoe je écht de Mambo danst, geeft Dancing with the Stars professional Joost Findhammer met zijn partner Sina Sawall een ballroom masterclass en kan je meedoen aan een workshop Zouk gegeven door TotallyZouk.  Later op de avond trakteren Marsies Mambo en Joost en Sina je nog op een spetterende show. Koop nu je tickets voor het bal en de workshops via: www.theaterdeveste.nl. Tot op de dansvloer!

Het Stadsbal Delft wordt georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie