Percossa naar Delft

De allround theatermakers van Percossa zijn dit seizoen vliegend begonnen. In de zomer speelden de mannen de voorstelling BAM! nog op de Taipei International Percussion Convention. Voor de vierde keer stal Percossa met haar theatrale aanpak de harten van tienduizenden Taiwanese slagwerkliefhebbers.

De percussie helden hebben al een aantal zeer productieve maanden er op zitten in dit seizoen, voordat ze hier in Delft op 19 december hun voorstelling komen geven:

Show voor de familie

Aan het begin van dit seizoen gooide de mannen, inmiddels versterkt met nieuwkomer Frans Kemna, hoge ogen met hun nieuwe familie voorstelling 'Sticks'. Een succesnummer, waarover de Theaterkrant schreef: "Verrukkelijk kinderconcert van hoog theatraal niveau" [theaterkrant] 

Scholieren

Daarna volgde een toer door het oosten des lands met het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten met een speciaal symfonisch concert, 'Beat the Orchestra’, voor middelbare scholieren. Een kwetsbare doelgroep als het om klassieke, symfonische muziek gaat maar regisseur Bart Oomen weet als geen ander hoe de rebelse Percossa-branie naar zijn hand te zetten zodat er een, zelfs voor deze pubers, onweerstaanbare voorstelling is ontstaan. Beat the Orchestra zou door nog veel meer middelbare scholieren gezien moeten worden.

... En nu naar Delft!

De rookwolken van dit symfonische spektakel was nog nauwelijks opgetrokken of Percossa bundelde hun kracht wederom met regisseur Karel de Rooij, die samen met Hans Minnaert, de twee succesvoorstellingen ‘10 jaar van de straat’ en ‘Knock-out’ samenbalde tot een weergaloze theatervulkaan genaamd Double Bill. En elke keer barst die vulkaan weer uit in de Nederlandse en Belgische theaters, het publiek overstromend met een energie die hun nog dagenlang met blijdschap vervult. Double Bill is op 19 december te zien in Theater de Veste in Delft.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie