Stadsbal Delft strikt ‘Dancing with the Stars’ prof

Bij de start van dit televisieseizoen raakten kijkers ontroerd door het optreden van celebrity en Paralympics goud-medaillist Bibian Mentel samen met danskampioen Joost Findhammer in ‘Dancing with the Stars’. Deze finalisten gingen uiteindelijk met zilver naar huis.

Het is de organisatie van Stadsbal Delft gelukt om dansprofessional Joost Findhammer te strikken om samen met zijn danspartner Sina Sawall de sterren van de hemel te dansen bij de eerst volgende editie op 4 januari a.s in Theater de Veste.
 

Dit ballroom koppel – Joost en Sina – behoort tot de crème de la crème van de Nederlandse stijldanswereld; ze dansen niet alleen nationaal maar ook internationaal op hoog niveau en hebben meegedaan aan verschillende kampioenschappen. Kortom, het is zeker aan te raden om naar de wintereditie van Stadsbal Delft te komen en hun te zien schitteren op de dansvloer. Daarnaast is het bij dit dansevenement ook mogelijk om zelf te schitteren, er kan immers naar hartenlust worden gedanst in drie verschillende dans area’s. Kom ook naar het Stadsbal Delft op 4 januari 2020 dat wederom wordt georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste.

[Promo Dancing With the Stars - RTL4]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie